Όταν η ζωή στη μεγαλούπολη σας κουράζει και ψάχνετε να ξεφύγετε για λίγο, η λύση θα μπορούσε να είναι μια εκδρομή στη φύση. Μόλις 50 λεπτά οδικώς από την πρωτεύουσα, υπάρχει ένα καταφύγιο που μπορεί να σας θυμίσει την αξία του παιχνιδιού, της φύσης, της επαφής με τα ζώα.

Μια υπέροχη ευκαιρία για να ανακτήσετε την ευεξία σας, λοιπόν, είναι μια συναρπαστική απόδραση στη φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού! Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να αναπνεύσει βαθιά, σε έναν ατελείωτο χώρο μέσα στη φύση. Γνωρίστε ζώα που θα μοιραστούν μαζί σας την ανιδιοτελή τους αγάπη και ξεναγηθείτε στη φάρμα της ευγένειας και της φροντίδας, με το χρόνο να σταματά εκεί που αρχίζει να μυρίζει ο φρεσκοψημένος καφές σας. Φιλόξενος χώρος, με σεβασμό στον επισκέπτη. Κατάλληλος προορισμός για οικογένειες, μικρές ή μεγάλες παρέες, αλλά και μοναχικούς εκδρομείς, που λατρεύουν να ανακαλύπτουν μαγευτικά μέρη και να ξεφεύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Ένας πανέμορφος χώρος, αγαπησιάρικα κατσικάκια, φασιανοί, άλογα και μια γλυκιά ομάδα σας περιμένουν για να γνωριστείτε από κοντά!

Διαβάστε περισσότερα: ipolizei.gr/farma-abelos-vochaikou