Λίγα λόγια για εμάς

Ποιοι Είμαστε

Καλώς ήρθατε στη Φάρμα Άμπελος Βοχαϊκού! Τη φάρμα της ευγένειας και της αγάπης.

Τρεις γυναίκες, η Σούλα, η Χριστίνα και η Όλγα, είχαν ένα όραμα: έναν τόπο όπου τα αγαπημένα τους ζώα θα ζουν ευτυχισμένα και θα μοιράζουν άφθονη χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Όλα ξεκίνησαν πολύ απλά, από δυο κότες και τρεις πάπιες και, σε λίγο καιρό, δημιουργήσαμε τη μεγάλη, διευρυμένη μας οικογένεια.

Εδώ, στην Άμπελο Βοχαϊκού, σας συστήνουμε πολλά παράξενα ζώα, όπως το παιχνιδιάρικο λάμα μας τον Speedy, φωνακλάδες φασιανούς και μικροσκοπικά κατσικάκια! Θα συναντήσετε όμως και ζωάκια μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς και κάποια άλλα που αντιμετώπισαν δυσκολίες και με την κατάλληλη φροντίδα και αγάπη, πλέον ζουν χαρούμενα και ασφαλή μαζί μας (rescue animals).

Μια Μικρή Αναδρομή

Η Ιστορία Μας

Η Σούλα, η μαμά μας, είχε την ιδέα της δημιουργίας μιας υπέροχης, ξεχωριστής φάρμας. Κάθε φορά που ένα ζωάκι χρειαζόταν βοήθεια και φροντίδα, του άνοιγε το σπιτικό της και του παρείχε τη φροντίδα και την ασφάλεια που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα το δέσιμο μεταξύ τους να είναι τόσο ισχυρό, που πυροδότησε το σχεδιασμό της φάρμας Άμπελος Βοχαϊκού, με πολλή ενέργεια και προσωπική εργασία.

Σταδιακά, και όσο τα σχέδιά μας άρχισαν να παίρνουν μορφή, μέσα από την επαφή με τα ζώα μας, καταλάβαμε ότι η ζωή στην πρωτεύουσα δεν είχε πλέον κάποιο νόημα για εμάς και έτσι πήραμε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσουμε μόνιμα, μόλις 50 λεπτά έξω από την Αθήνα. Τελικά, πολύ περήφανα, υλοποιήσαμε το όραμά μας και δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο πολύ-λειτουργικό βιολογικό αγρόκτημα.

Οι επισκέπτες μας, μικροί και μεγάλοι, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές ηρεμίας, χαλάρωσης και παιχνιδιού σε ένα χώρο μέσα στη φύση, έκτασης 15 στρεμμάτων, ενώ, παράλληλα, θα γνωρίσουν τα ζώα της φάρμας μας, θα μάθουν την ιστορία τους, τον τρόπο ζωής, τις ανάγκες και την φροντίδα τους.

Σας περιμένουμε, με ιδιαίτερη χαρά, να σας υποδεχθούμε και να γίνουμε όλοι μέλη της Άμπελου Βοχαϊκού, σε μια εμπειρία που αξίζει να (ξανα)ζήσετε!

Γνωρίστε Τα Ζωάκια Μας!

Φίλιππος

Περισσότερα

Τέρψη

Περισσότερα

Speedy

Περισσότερα

Πέτρος

Περισσότερα